Legestue

I Fars Klubs legestue mødes fædre uformelt og uforpligtende, med eller uden børn. Man får sig en sludder, og deler sine erfaringer. Det er ret hyggeligt.

Fars Klubs legestue afholdes sidste lørdag i måneden 9-13 i Osramhuset, Nørrebro, København. Og første lørdag i måneden 9-13 i Øbro Amazonas, Østerbro, København.

Det er ganske gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Fars Klub sammensætter fædregrupper flere steder i landet. Man tilmelder sig via facebook eller siden her.

En fædregruppe fungerer præcis som en mødregruppe – bare med fædre i stedet.

Man mødes uformelt med børn. Man lader børnene lege sammen, får sig en sludder med de andre fædre og deler sine erfaringer.

Farforberedelse

Farforberedelse er nice, så klik på knappen helt ærligt.

“Er der ting, jeg har gået og været ked af, irriteret over, eller ting som jeg har haft brug for at dele med andre som måske har været i samme situation, har Fars Klub været med til at lette de tunge tanker, som jeg har gået med alene.”

Nyheder

Rasmus fik en fødselsdepression: Jeg skammede mig

Der var stor lykke, da Rasmus fik at vide, at han skulle være far. Men da hans datter kom til verden, følte han sig udenfor. Læs mere

Rasmus har lavet det sted, han savnede

Rasmus Hedegaardhåber, at Fars Klub med tiden bliver mere end et fysisk fællesskab. Han vil på længere sigt også gøre det til et online-fællesskab.  Læs mere

Far: Sådan kom jeg ud af en fødselsdepression

Da jeg skulle fortælle mine venner og familie, at jeg skulle være far, sagde jeg i stedet, at min kæreste var gravid. Læs mere

Om os

Fars Klub er en non-profit NGO, der arbejder på at gøre fædre til en naturlig og selvfølgelig del af deres familier, både i deres egne øjne og i det danske system.

Fars Klub skaber flere aktiviteter for fædre – vi laver Fars Klubs legestue, fædregrupper og farforberedelse.

Fars Klub skaber, samler og spreder også information om at være far i dag. Derfor udgiver jævnligt interviews med fædre. Vi har også et online forum, hvor fædre fra hele landet mødes og deler deres erfaringer.

Skriv til Fars Klub

Kontakt os