Farforberedelse

Bliv klar til at være far

Det er ikke altid nemt at blive far – også selvom du har prøvet det før.

Der er mange nye erfaringer man må gøre sig, og det er de færreste, der føler sig helt forberedte på det nye ansvar og de nye og uvante opgaver man kan opleve som far. Fars Klub kan ikke gå med barnevognen for dig, men vi kan give dig redskaber til bedre at kunne imødegå din hverdag som far.

Til farforberedelse bliver du rådgivet om en masse vedrørende dit begyndende faderskab – fra partner bliver gravid og til du er landet lidt mere i rollen som far. Der er ingen diasshows, læger eller faste programmer. Det er fædre der taler med fædre. Ofte går snakken om fødslen, forventninger og bekymringer. Temaerne inkluderer også amning, sex, fertilitet og barsel.

Farforberedelse er et tilbud i forlængelse af den almene fødselsforberedelse. Vi synes det er vigtigt at anerkende faderens rolle i den nye familie, og derfor har vi skabt farforberedelsen sammen med Holbæk Sygehus, så der er plads til at kunne dele sine tanker med andre kommende fædre. Fars Klubs farforberedelse tilbydes på Holbæk sygehus, og det er ganske gratis. Du kan se datoen for næste gang vi holder farforberedelse på følgende link: Link

Er du interesseret i farforberedelse på et hospital nær dig? Send os en mail via knappen herunder.