Legestue

Kom og mød andre fædre nær dig

Fars Klubs legestue er for fædre med børn i alle aldre, fra -9 måneder og op, men de fleste fædre har børn mellem 0 og 6 år. Det der er særligt ved Fars Klubs legestue, er at vi fokuserer på kontakten mellem fædre, så det ikke kun er sjovt for dit barn. Vi sørger for, der er kaffe på kanden, noget frugt og kiks. Der er også masser af legesager til børnene, og plads til at made og pusle. Kort fortalt: garanti for hygge!

Vores legestue startede i 2017, og var vores første initiativ for fædre (“Fars Klub” var oprindeligt navnet på legestuen). Siden da har nogle hundreder fædre mødtes løst og fast, og spejlet sig i hinandens erfaringer og oplevelser. Legestuen er et mere uforpligtende alternativ til en fædregruppe, og kan fungere som en afprøvning af om en fædregruppe kunne være noget for dig (læs mere her: Fædregrupper).

Vi afholder legestuerne lørdage 9-13, så du kan være med, selvom du arbejder. Du behøver ikke tilmelde dig nogle steder, du kan bare dukke op som du er. Er du f.eks. kommende far, bonusfar eller delefar kan du også komme uden dine børn og stadig hygge med os andre – eller hvis du bare trænger til en pause hjemmefra. Der er altid en af os fra Fars Klub til at tage imod og sige velkommen.

Fars Klubs legestue blev tidligere afholdt i:

Osramhuset på Nørrebro, København, sidste lørdag i måneden kl. 9-13.
Østerbrohuset på Østerbro, København første lørdag i måneden kl. 9-13.

Legestuerne er i øjeblikket nedlagt.

Er du interesseret i en legestue i dit område er du velkommen til at sende os en mail: Kontakt

Fars Klub N
Fars Klub Ø